Muzika za plažu

Svi mi skoro cele godine čekamo baš ovaj period godine, bez obzira na tropsku vrućinu zbog koje leto u gradu funkcioniše na škrge, nagrada je tu – more!

Ako izvedemo računicu, koliko dana rada i truda za 10 dana odmora… zato se treba nauživati dobro.

„More od olova i nebo od borova“

Mala plaža, možda skrivena i teško dostupna velikom broju turista… zalazak sunca i istrajnost ekipe polako je pretvara u vašu privatnu oazu. Društvo je malo, probrano, tu je jedna od onih ekipa sa kojima tišina prija i umiruje baš kao i tura smeha.

Taverna ili neki lokalni riblji restoran bruji u svom ritmu, nedaleko od vas. More je bašta iz koje se direktno lovi gozba.

Vino priči dodaje dinamiku i razigrava, pa veselo prelazite sa „jel se sećaš kad smo…“ situacije do situacije. So je u vazduhu, ali može da se namiriše i nostalgija.

A muzika?!

Uz ritam talasa, ovde se najbolje slaže lista sa ex YU šlagerima, pop i fank muzikom iz ’70-ih i ’80-ih. Kreirale smo plejlistu sa muzikom za plažu koja se lepo uklapa u one trenutke gde more, uz lepu i pozitivnu nostalgiju, puni baterije.

Raspoloženi za ex YU pop i rok hitove? Tu nema bolje preporuke od obrada koje se nalaza na našem CD-u “Wonder, YU Rock!” 🙂

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar

26 Shares
Share26
Tweet
+1
Share
Pin