Otvaranje praznične sezone u šoping centru Kragujevac Plaza

Pod sloganom „Volimo praznični duh“, Šoping centar Kragujevac Plaza, u petak 8. decembra obeležava početak novogodišnje sezone specijalnim popustima koji će trajati do nedelje, 10. decembra. Na centralnom trgu Šoping centra Kragujevac Plaza, nastupio je gudački kvartet Wonder Strings. Koncert je bio dobra prilika da svi posetioci, poštovaoci klasične muzike ali i savremenih hitova, uživaju u bogatstvu muzičkih žanrova na repertoaru ovog čudesnog sastava.

Pod sloganom „Volimo praznični duh“, Šoping centar Kragujevac Plaza, u petak 8. decembra obeležava početak novogodišnje sezone specijalnim popustima koji će trajati do nedelje, 10. decembra.

Na centralnom trgu Šoping centra Kragujevac Plaza, nastupio je gudački kvartet Wonder Strings. Koncert je bio dobra prilika da svi posetioci, poštovaoci klasične muzike ali i savremenih hitova, uživaju u bogatstvu muzičkih žanrova na repertoaru ovog čudesnog sastava.

Kragujevac Plaza Wonder Strings Kvartet
Kragujevac Plaza Wonder Strings Kvartet

Važan deo otvaranja praznične sezone šoping centra zasigurno jesu i Plazini najmlađi posetioci. Pozvani su svi roditelji da posete dečji svet u kom će ovom prilikom nastajati mala remek-dela novogodišnje tematike – kreiramo ukrase, kitimo jelku a za pobednike  Instagram konkursa #najslađiukras, Šoping centar Kragujevac Plaza je pripremio iznenađenja.

Kragujevac Plaza

U subotu su vrata Plaza otvorena za ljubimce svih vrsta koji su pozvani na druženje sa Deda Mrazom koji specijalno dolazi zbog četvoronožnih drugara i donosi im paketiće.

Nakon otvaranja, praznična sezona kupovine i brojnih iznenađenja trajaće sve do 10. januara. Za više informacija posetite www.kragujevacplaza.rs.

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar