Naši članovi

Wonder strings čine profesionalni muzičari, članovi simfonijskih i kamernih orkestara sa višegodišnjim iskustvom u koncertitanju i živim nastupima u Srbiji i inostranstvu.

Aleksandra Popović
Violinista u Simfonijskom orkestru radio televizije Srbije. Svira i violu. Bavi se pisanjem gudačkih aranžmana i pisanjem muzičkih tekstova.
Danijela Milutinović
Profesor violončela u muzičkoj školi “Dr Vojislav Vučkovic” i članica Tria Agape. Magistrirala je na Hochschule fur Musik und Drama u Hanoveru.
Katarina Petković
Svira violinu i violu. Svira u Beogradskoj filharmoniji i sarađuje sa orkestrom Muzikon.
Aleksandar Radulović
Beogradski perkusionista, član Beogradske filharmonije i bendova Balkanika i Gitarsi. Svira na svim udaračkim instrumentima koje možete da zamislite.
Marina Popović
Diplomirala je violinu i violu. Stalni je član Simfonijskog orkestra RTS, ima redovan angažman u Beogradskoj filharmoniji i redovno nastupa u različitim kamernim sastavima. Pored muzike, bavi se sportom i fotografijom.
Ivana Uzelac
Vođa viola Beogradske filharmonije. Saradnik je mnogih kamernih i simfonijskih orkestara Beograda i šire. Pasionirani ljubitelj mjuzikla koji često i svira.
Natalija Delević
Violončelo, profesor kamerne muzike u MŠ “Josip Slavenski”. Radi i kao PR muzičkih festivala.
Željka Milošević
Harfistkinja koja nastupa kao solista i kao član raznih sastava sa različitim repertoarima. Pored sviranja, osnivač je i nastavnik privatne škole harfe za sve uzraste u Novom Sadu i nastavnik dizajna zvuka i muzičke produkcije u Srednjoj muzičkoj školi u Somboru.
Isidora Dramićanin
Završila Fakultet muzičkih umetnosti, gde sada specijalizira na odseku violina. Radi kao profesor u Muzičkoj školi ’’Stanislav Binički’’ i muzičkom centru “Picollo” u Beogradu.
Mirjana Nešković
Zamenik koncertmajstora Beogradske filharmonije. Svira i violu. Aktivna je kao kamerni muzičar. Bavi se studijskim radom.
Ivana Iva Ugrčić
Flautist, radi kao samostalni umetnik, solista-koncert majstor i član kamernih sastava. Uža specijalnost i sfera interesovanja je muzika XX veka.
Maja Marjanović
Violistkinja, stalni član kamernog orkestra Gudači sv. Đorđa i docent na FMU.
Jelena Radulović
Pored klasične muzike svira pop i rok obrade poznatih hitova. Član je beogradskog dua Smooth and spicy, gde sa kolegom Milanom Savićem, uz zvuke saksofona i električne violine, izvodi improvizacije na najpoznatije hitove 80-ih i 90-ih.

Saradnici

Aleksandar Sanja Ilić
Aleksandar Sanja Ilić je jedan od najpoznatijih kompozitora pop-rok muzike bivše Jugoslavije. Komponovao je pesme za gotovo sve značajnije pevače. Osvojio je mnoštvo nagrada publike i žirija na festivalima u regionu. 1998. godine osnovao je grupu Balkanika. Muzika koju izvodi Balkanika je inspirisana etno muzikom Balkana. Stare melodije Balkana koje izvode brilijantni muzičari na tradicionalnim instrumentima, dočaravaju atmosferu ovog podneblja u novom ruhu za novi milenijum. Wonder kvartet je u stalnoj saradnji sa Aleksandrom Sanjom Ilić i etno sastavom Balkanika od 2004. godine sa kojim je ostvario niz nastupa u zemlji i inostranstvu.
Miško Plavi
Miško Plavi se pojavio na muzičkoj sceni početkom osamdesetih, sada već prošlog veka. Učestvovao je u stvaranju Novog Talasa kao član nekoliko bendova. Profesionalno počinje da se bavi muzikom u bendu D-Boys (1982-1986) kao gitarista, basista i aranžer. Sa grupom Piloti radi od 1986. do 1997. godine, kao gitarista, basista, klavijaturista, ali i kao snimatelj, aranžer i producent. Kao basista paralelno je nastupao sa grupom EKV, na promo turneji albuma Dum Dum. Od 2000. godine svirao je na više od 150 koncerata širom Japana, nastupajući solo na harmonici sa autorskim programom Music Around the World. Wonder strings ostvario je saradnju sa Miškom Plavim svirajuči gudačke deonice u pesmi “Ti i ja i Sena”. Wonder gudački kvartet bo je počasni gost na oba koncerta Miška Plavog koji su se održali u Domu Omladine u Beogradu 2010. i 2011. godine.
Katarina Kačunković
Katarina Kačunković je naša poznata džez pevačica. Wonder strings ostvario je saradnju sa Katarinom učestvujući na albumu Tribute to Mirko Šouc. Ovaj album posvećen je muzici poznatog srpskog kompozitora. CD, inače treći album Katarine Kačunković, ima namerni retro prizvuk vremena progresa kasnih 50-ih i početka 60-ih godina građanskog Beograda. Wonder gudački kvartet je svirao dve numere na albumu Proplanak i prelepu baladu “Plave daljine”.
Bend Kontrast
Bend Kontrast je mladi rok bend iz Beograda koji čini tim afirmisanih muzičara, koji su već dugi niz godina poznati na domaćoj i inostranoj muzičkoj sceni. Svoj prvi album Trenutni hir izdali su 2012. godine za PGRP RTS. Wonder gudački kvartet je svirao tri numere na albumu benda Kontrast – “Jesen”, “Ostani“, “Bilo kad, bilo gde”.