Wonder Strings na Kopaonik biznis forumu

Kopaonik biznis forum, popularno nazvan “srpski Davos“, svake godine okupi državne zvaničnike, članovi diplomatskog kora, poslovne ljude, domaće i strane investitore, predstavnike međunarodnih finansijskih organizacija i profesore. Ovog marta održano je jubilarno, 25. izdanje foruma, pod sloganom “Nakon razvojnih mera štednje” sa više od 1.500 učesnika. Forum je počeo specijalnim događajem Digitalna ekonomija – šansa za Srbiju da se nađe među vodećim zemljama.

Ovogodišnji CUBE Team i New Image FINE WINING AND DINING događaj održan je u odličnoj atmosferi kluba Kamelot. Uz zvuk gudačkog kvarteta Wonder Strings, vrhunska vina i cigare, kreirana je prava atmosfera za druženje i predstavljanje novih projekata.

Wonder Strings kvartet kopaonik biznis forum kamerna muzika

Hvala na pozivu, drago nam je da smo bile deo događaja “Digitalna transformacija“!

kopaonik biznis forum fine wining and dining wonder strings kvartet

Predsednik Saveza ekonomista Srbije i predsednik Programskog odbora KBF-a Aleksandar Vlahović naglasio je da je Kopaonik biznis forum najzačajniji takav događaj u ovom delu Evrope i da se njegov kvalitet svake godine podiže kako bi se napravila platforma za kritičku raspravu i analizu. Vlahović je najavio učešće brojnih predstavnika vlade na Kopaonik biznis forumu, između ostalih i potpredsednice vlade i ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović, ministara Dušana Vujovića, Mladena Šarčevića, Gorana Kneževića, Zorana Đorđevića, Vanje Udovičića, Aleksandra Antića i Zlatibora Lončara.

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar