Wonder quartet with flute at charity event Nothing Without Women

Pod sloganom “Ništa bez žena” treću godinu za redom, Institut za transfuziju krvi Srbije i Crveni krst Srbije organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi 8. marta. 2013. godine. Obeležavajući međunarodni praznik Dan žena, želja je bila da se promoviše davalaštvo među ženama. Procenat davanja krvi među ženama u poslednje tri godine je u porastu.

Čelnice značajnih institucija iz sveta politike, medicine, kulture i sporta, predstavnice različitih profesija u prepoznatljivim uniformama kao i mnoge građanke Beograda, darujući krv pokazale su svoju humanost i solidarnost.

Kao i svaki put kada su u pitanju humanitarni nastupi, Wonder strings su se rado odazvali pozivu dragih dama iz Instituta za transfuziju krvi Srbije. Za sve sjajne dame koje su tog dana darivale krv, Wonder kvartet sa flautom svirao je romantične kompozicije sa svog repertoara.

Wonder strings at charity event Nothing Without WomenWonder strings at charity event Nothing Without WomenWonder strings at charity event Nothing Without Women