Weddings

Sezona svadbi je uveliko u toku i Wonder Strings su još od ranog proleća prilično angažovani po tom pitanju.

U novije vreme u Srbiji se sve češće unajmljuje ova vrsta muzike za venčanja.

weddingweddingwedding

Mladenci najradije unajmljuju ovakvu vrstu muzike u periodu između crkvenog i građanskog venčanja, kada gosti dolaze iz crkve u restoran gde će se održati građansko venčanje i svadbeno veselje. Želja je da to bude tiha, nenametljiva muzika ali ipak dovoljno interesantna gostima. Zbog toga se od repertoara uglavnom traži romantična muzika, evergreen, light jazz, stranci najviše vole klasiku, a sve češće se traži i rok-pop repertoar.

Postoje i slučajevi kada se ovakva vrsta muzike unajmljuje i za celu svadbu pa je onda kombinacija repertoara preporučljiva.

Wonder Strings za ovakve prilike imaju i specijalan svadbeni repertoar koji se sastoji od najpoznatijih numera klasične muzike.Osim repertoara vodimo računa i o našem pojavljivanju, te imamo i specijalne haljine za ovakvu vrstu prilika a odnedavno, i cipele za venčanja Marry Ed

Wonder strings - Venčanje u restoranu Glamur - 11. 11. 2012.wedding dresseswedding

Osim gudačkog kvarteta, za kojim je najveca potražnja, Wonder Strings na ponudi imaju i druge sastave kao što su dve violine, violina i viola, violina i čelo, trio violina,viola,čelo a tu su i sastavi sa flautom, gitarom, harfom, perkusijama.

Neka od mesta na kojima smo svirali ove godine su Hotel Square Nine, Jahting klub Kej, restoran Franš, Lava Bar, Vila Jelena, restoran Glamur, Kalemegdanska Terasa i dr.

Wonder stringsweddingwedding

Komentar (1)

  1. Jelena Jovanovic

    Postovani,

    Zamolila bih Vas da mi putem mail-a posaljete ponudu unajmljivanja vaseg kvarteta za vencanje uz kontakt telefon kako bi po mogucnosti dogovorili vidjanje.

    Srdacan pozdrav
    Jelena.

Ostavi svoj komentar