BSCC Charity Gala Dinner supporting Neil4BC

Charity Runner Neil je humanitarna organizacija za borbu protiv raka creva. Osnovao ju je Neil Howie, direktor britanske škole u Beogradu, koji je i sam operisan od ove opake bolesti. U cilju da pomogne i drugima koji su oboleli od ove bolesti, on organizuje različite događaje, i na taj način prikuplja novčana sredstva i istovremeno podiže nivo svesti vezano za ovu bolest.

U saradnji sa britansko – srpskom Privrednom komorom, krajem novembra ove godine, organizovana je i dobrotvorna večera na splavu Vizantija. Domaćin večere bio je Sir Paul Judge, a počasni gosti NJKV princ prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina, kao i druge visoke zvanice.

Čast da svira na ovoj večeri imao je Wonder Strings kvartet, koji rado učestvuje na humanitarnim manifestacijama. Povodom ove večere izdata je CD kompilacija. na kojoj su se našle i tri autorske kompozicije Wonder Strings kvarteta – Hotland, Marinkova bara i Just for Wonder. Sve tri kompozicije komponovao je Aleksandar Gajić. Novac od prodaje CD -a takođe je otišao u ovaj fond.

BSCC Charity Gala Dinner supporting Neil4BCBSCC Charity Gala Dinner supporting Neil4BCBSCC Charity Gala Dinner supporting Neil4BC

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar