Sinergy 15

Sinergija je najveća i najuticajnija godišnja konferencija posvećena informaciono-komunikacionim  tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni u regionu Jugoistočne Evrope, koja se ove godine održava petnaesti put  za redom. Organizuje je Microsoft Srbija , ali se Sinergija ne dovodi u vezu samo sa Microsoft  tehnologijama, već  je postala regionalni brend i sinonim za sve što je aktuelno i novo u čitavom IT svetu.

Sinergija 15 je tokom tri dana okupila 1500 učesnika, ugostila preko 60 uglednih predavača iz zemlje i inostranstva, koji su se bavili najaktuelnijim IT temama kroz brojna ekskluzivna predavanja, edukativne radionice i poslovne skupove. Kroz više od 70 sesija i u okviru šest tematskih celina, posetioci su imali priliku da saznaju sve o inovativnim tehnološkim rešenjima, i njihovoj primeni u svim sferama života.

U skladu sa sloganom Innovate it, Sinergija 15 je po prvi put otvorila vrata i za najširu publiku, a u okviru Microsoft Experience Corner-a, IT entuzijasti, ljubitelji novih tehnologija i svi zainteresovani posetioci imali su jedinstvenu priliku da se upoznaju sa aktuelnim uređajima sa Windows operativnim sistemom, ali i da provere kako neke od najpopularnijih Microsoft aplikacija rade na drugim platformama.

Već treću godinu za redom Wonder Strings kvartet svira na ovoj manifestaciji. Ovog puta devojke iz kvarteta svirale su svečanu večeru za učesnike Sinergije 15, koja je održana na Kalemegdanskoj Terasi.

Sinergy 15Sinergy 15

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar