Belgrade Waterfront – Kula Belgrade construction start

Izgradnja Kule Beograd, najvišeg hotela i stambene zgrade u Belgrade Waterfront-u i Srbiji, počela je danas polaganjem kamena temeljca. Belgrade Waterfront je nova gradska oblast duž Save, u centru Beograda. Ceremonija je održana u prisustvu predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića i člana Upravnog odbora kompanije Eagle Hills Mohameda Alabara.

Kula Beograd je zgrada od oko 40 spratova, viša od 160 metara, sa pogledom na Savu, njene mostove i izuzetan Most na Adi. Pogled sa Kule se pruža na Kalemegdan, ušće Save u Dunav i veličanstvenu panoramu prestonice.

Kombinacijom stambenih, komercijalnih, hotelskih i zabavnih sadržaja, Kula Beograd stvoriće potpuno nov urbani prostor okružen otvorenim javnim platoom, na kojem će se odvijati raznovrsni događaji i aktivnosti namenjene celoj porodici. Po završetku radova, Beograd će na vrhu Kule dobiti svojevrsnu atrakciju – najviši gradski vidikovac, sa kog će se pružati panoramski pogled na prestonicu.

Svečanom koktelu za medije povodom ovog događaja prisustvovale su mnoge visolk zvanice iz političkog I medijskog sveta, a za muzički deo programa zadužene su bile članice Wonder Strings kvarteta.

Belgrade WaterfrontBelgrade Waterfront

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar