Proslava 30 godina kompanije Zepter

Kompanija “Zepter International” je krajem novembra obeležila 30 godina od osnivanja, a tim povodom bila je priređena proslava na kojoj smo, uživajući, svirale.

Wonder Strings Zepter

Zepter International u trenutku obeležavanja jubileja predstavlja jednu od najuspešnijih kompanija u okviru Zepter sistema. U njoj je angažovano oko 3.000 ljudi, a najuspešniji saradnici, njih 250, doputovali su u Beograd da proslave značajan jubilej – 30 godina kompanije.

30 godina Zeptera Wonder Strings

Kompanija Zepter je multinacionalna kompanija čiji proizvodi već 30 godina unapređuju zdravlje i kvalitet života ljudi širom sveta. Posuđe je prvi proizvod koji se pod znakom Zepter pojavio na tržištu. 

„Naša misija je dugoročna i nimalo laka, jer podrazumeva najtežu promenu – promenu svesti. Zepter nudi holističko rešenje za glavne bolesti savremene civilizacije. Pre nekoliko meseci patentirali smo uređaj koji generiše hiperpolarizovanu svetlost čija su svojstva i terapeutski potencijal fascinantni. Krajem prošlog meseca naš novi uređaj predstavljen je na kongresu nanotehnologija u Singapuru. Zakoračili smo u svet kvantne medicine. Zakoračili smo u budućnost neinvazivnog lečenja, a najjeftinijeg mogućeg“, rekao je Filip Cepter, predsednik komanije “Zepter International” na konferenciji za novinare.

 

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar