MDS Net@work 2017 Conference

Dobitne kombinacije ne treba menjati 🙂 Tako smo, sa velikim zadovoljstvom, prihvatile poziv da konferenciju MDS Net@work i ove godine obogatimo pravim zvukom, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

IT konferencija MDS Wonder Strings klasika kvartet

Kompanija MDS informatički inženjering u saradnji sa partnerskom kompanijom Cisco, organizuje tradicionalnu MDS Net@work konferenciju. MDS je kompanija koja je u oblasti IT industrije jedan od lidera već 48 godina i prvi Cisco partner sa uspostavljenom saradnjom, sada već davne 1993. godine. Danas je MDS jedan od vodećih sistem integratora, a ono što ih izdvaja od drugih je broj visokokvalifikovanih stručnjaka i pružanje usluga na teritorijama Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, a na zahtev korisnika i šire.

IT konferencija MDS wonder strings kvartet

MDS Net@work 2017 konferencija održana je u hotelu Crowne Plaza i imala je za cilj da prenese znanja, ali i da upozna učesnike sa novim tehnološkim trendovima kompanije Cisco, da prezentuje implementirana rešenja i da pospeši međusobnu razmenu informacija i iskustava sa najznačajnijim IT stručnjacima u našem regionu.

Na konferenciji su predstavljena Cisco Hybrid Collaboration rešenja koje omogućavaju brže i jednostavnije poslovne komunikacije i saradnju, Security Everywhere koncept sledeće faze zaštite koji se nadograđuje na postojeća security rešenja, Cisco data centar rešenja, kao i noviteti u Cisco Wireless ponudi.

Gudački kvartet Wonder Strings je ovom događaju dao prefinjenu, otmenu notu. IT-jevcima i ekipi koja traži moderno poslovno okruženje, posebno su važni alati za kolaboraciju, koji ne podrazumevaju fizičko prisustvo. Za razliku od toga, naša muzika najbolje zvuči uživo, pa se nadamo da su posetioci konferencije uživali u zvuku.

Svi su u igri!

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar