Gudački kvartet za venčanja i razvode

Ponekada mi se čini da ne postoji događaj kome gudački kvartet ne bi dodao na kvalitetu. Ako ovo zvuči pomalo nadmeno, rezultat je čiste prakse, jer tokom 18 godina aktivnog bavljenja poslom Wonder Strings gudački kvartet bio je deo više od hiljadu svečanosti različitog karaktera.

U kojim sve svečanim prilikama i situacijama možete angažovati gudački kvartet?

U današnje vreme gudački kvartet je nešto što morate imati na svojoj proslavi, must-have ako želite da događaj bude elegantan, prefinjen i u neku ruku egzotično-edukativan. Da priznamo, Srbija nije baš zemlja gde smo svakodnevno ušuškani u klasiku.

Klijenti koji unajmljuju kvartet su različiti i dolaze sa veoma različitim idejama, od standardnih pa do neobičnih. Najčešće se kvartet unajmljuje za korporativne proslave i koktele, kao i venčanja, ali postoji i još mnogo drugih prilika. Neke od njih su skroz filmske…

Sviranje na helijumskom balonu i uz seckanje svadbene torte nisu na listi 🙂

Nežni kvartet u bokserskom ringu

Velika sportska dvorana zauzeta je do poslednjeg mesta. Publiku čine pasionirani ljubitelji MMA borbi i kik boksa.
gudacki kvartet mma borba kik boks sportski događaj utakmica
Iza ringa nalaze se veliki video bimovi na kojima je moguće jasno videti svaki detalj borbe. Atmosfera je na vrhuncu – navijači željni dobre borbe skandiraju i voditelj najavljuje prvog takmičara.
U tom trenutku huk staje, jer umesto očekivane muzike sa razglasa, ispred ringa na podijumu sede 4 dame u dugim, crnim večernjim haljinama i sviraju obradu poznate pesme grupe Coldplay Viva la Vida!
Prolama se gromoglasan aplauz za kvartet i na ring istrčava prvi borac. Zatim uz pesmu What a wonderful world izlazi i drugi borac. Njegov izbor pesme je sve zavarao jer već u drugom minutu, on nokautira svog protivnika.

Matine u prirodi uz note gudačkog kvarteta

Uz kafu smo na otvorenom muzicirale u Ivanjici, na poslednjoj Nušićijadi. Učešće na festivalima za nas je poseban zalogaj, a pored ovog festivala humora i smeha, bile smo deo Kustendorfa, u društvu najvećih svetskih režisera i filmadžija.

gudacki kvartet izložbe manifestacije festivali kultura kustendorf nušićijada

Rado se setimo i Beogradizacije Beograda, kada je par stranaca zaplesalo strasni tango, na uzavrelom asfaltu grada.

Developers, developers, developers – IT konferencije i gudački kvartet

Ako vas je ovaj podnaslov asocirao na govor Steve Ballemera i MicroSoft, da odmah napravimo distancu 🙂

IT događaji i konferencije su sve više kao Diznilend program za programere, pa vrlo često dobijamo poziv da muzikom kvarteta otvorimo događaj. Tada obavezno biramo nešto malo drugačiji zvuk, Palladio sa matricom za razbuđivanje i razmrdavanje.

 

Miriše na luksuz i modu

I to je deo vajba koji donesu svečane toalete i gudački instrumenti. Naša muzika je bila deo otvaranja mnogih butika – od Max Mara Weekend, brenda Marella, PS Fashion-a u Knez Mihajlovoj, radnju luksuznih satova Absolut Time…

Tu su i modne revije! Manekenke zavodljivo hodaju na vrtoglavim potpecima diskretno se njišući uz zvuke gudačkog kvarteta.

gudacki kvartet modna revija luksuz otvaranje butika satovi

Kvartet na otvaranju simpozijuma i naučnih skupova

Lekari u poslednje vreme vole da gudački kvartet otvori njihov simpozijum. Divno su nas ugostili lekari na kongresu u Kragujevcu i Sava Centru, a priznajemo im odličan muzički ukus! Njihov izbor repertoara bili su Led Zepelin, The Cure, Muse.

Ples uz zvuk valcera koji svira kvartet

Retro je uvek u modi pa tako i balovi! Balovi su retke prilike na kojima je moguće obući luksuzne haljine i plesne cipelice, i slatko plesati uz zvuk valcera koji izvodi gudački kvartet.

gudacki kvartet bal humanitarni masoni rotari

Imale smo prilike da sviramo na humanitarnom balu u Italijanskoj ambasadi, kao i na masonskom i balu Rotari kluba.

Rok izlazak uz kvartet i perkusije

Uz Saleta na perkusijama postajemo pravi rok bend! To su utisci naše publike sa svirki u Beogradu, Novom Sadu, Požarevcu, Kragujevcu… gde sve nismo svirale 🙂