Otvaranje fabrike Cumbotel uz LED gudala

Austrijska kompanija Cumtobel je u Nišu otvorila fabriku za proizvodnju LED rasvete, a gudački kvartet Wonder Strings je tom prilikom imao i specijalni muzičko-scenski performans, uz LED osvetljenje na gudalima.

LED gudala za otvaranje fabrike Cumbotel

Ceremonija otvaranja fabrike počela je jedinstvenim muzičko-scenskim nastupom violinistkinja, koje su imale gudala ukrašena rasvetom koju proizvodi fabrika Cumtobel, prenosi portal b92.

Fabrika Cumtobel je izgrađena na 40.000 metara kvadratnih, a u njoj je počela serijska proizvodnja komponenti za osvetljenje kao i svetiljki. Ova austrijska firma je svetski proizvođač LED rasvete, jedan je od vodećih proizvođača u oblasti inovativnih rešenja za rasvetu i proizvodnju pratećih komponenti .

Proizvodi iz Srbije uglavnom su namenjeni izvozu na tržišta u istočnoj i zapadnoj Evropi, kao i Bliskom istoku.

Cumbotel otvaranje wonder strings kvartet

Otvaranju fabrike prisustvovali su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, generalni direktor Alfred Felder, predsednik Nadzornog odbora fabrike Jurg Cumtobel, federalni ministar Austrije za EU Gernot Bluemel, ministarka Jadranka Joksimović, predsednik Privredne komore Srbije , gradonačelnik Niša Darko Bulatović i drugi.

Kvartet Wonder Strings je za ovu priliku u svom nastupu otišao korak dalje, dodavši i vizuelni element svirci pa je izvođenje numera za gudački kvartet imalo posebnu dimenziju.

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar