Wonder Strings i Ivana Vladović na Beoviziji

Kvartet Wonder Strings, perkusionista Aleksandar Radulović i vokal Ivana Vladović

Beovizijski nastup je kompleksna i izazovna stvar, a posebno u grupaciji u kojoj će nastupiti kvartet – zajedno sa perkusionistom i vokalom.

Izazov je ono što nas pokreće, poručuju iz kvarteta Wonder Strings, pa smo poželele da se i oprobamo i u ovom takmičarskom festivalu zajedno sa Aleksandrom Radulovićem i Ivanom Vladović.

Wonder Strings Ivana Vladović Moja bol Evrovizija

 

Pesmu Moja bol napisala Aleksandra Milutinović

Aleksandra je deo Wonder Strings ekipe još iz doba dok joj je violončelistkinja Danijela kao starija sestra presvlačila pelene 🙂

Šalu na stranu, Sara je jedina kojoj smo mogle da poverimo ovaj kompleksan projekat – jako je zahtevno uraditi pesmu u kojoj će kvartet imati podjednako važnu ulogu kao vokal.

Sarađujemo sa njom dugi niz godina i odlično poznajemo njen neverovatan dar da transformiše svoj muzički talenat iz žanra u žanr. S obzirom na to da smo snimile gotovo sve gudačke deonice u njenim pesmama i ona vrlo dobro poznaje naše izvođačke sposobnosti.

Ivanu poznajemo kao izuzetan vokal sa senzibilnim ali snažnim glasom, Sarina preporuka za saradnju bila je samo dodatni motiv.

Moderni aranžman i nastup koji prati magiju pesme

Nastup na Beoviziji možemo da opišemo kao povratak korenima i evrovizijskoj klasici, a opet u modernom aranžmanu.

Beovizija je ujedno bila sjajna prilika da okupimo naše saradnike i napravimo “tim snova”. Od Aleksandre Milutinović kao kompozitorke, Mahira Sarihodžića kao aranžera sa izuzetnim iskustvom na Evroviziji, Aleksandra Gajića, aranžera gudačkog dela, nama izuzetno važnog, do Dejana Iglendže, majstora stila koji će osmisliti kostime i koreografkinje Jovane Ikonić koja će vas uvesti u magiju naše pesme.

Delimo sa vama fotografiju sa jedne od proba odnosno kreativnog susreta sa Jovanom.

Jovana Ikonić koreograf Wonder Strings Beovizija

U ponedeljak, 11. februara, biće objavljene sve pesme koje se krajem meseca takmiče na Beoviziji.

Pratite nas i pružite podršku <3 

Komentar (1)

  1. ljubisa

    molim te Ivana zapevaj za Magazin, ti si meni druga Ljiljana Nikolovska:)))

Ostavi svoj komentar