Znamo šta ste radili prošle godine!

Da li smo se nekad više radovali da nekoj godini vidimo leđa? Obično bismo sa prijateljima, uz muziku, slavili Novu godinu, a sada čak i oni koji su najaktivnije hejtovali ove proslave sa čežnjom maštaju.

Nijedna godina nije bila kao ova, svi ćemo je zapamtiti. Wonder sastavi takođe. Trudili smo se da ove godine uhvatimo novi zadati ritam, a da ne predjemo granicu kvaliteta i dobrog ukusa, bez da tehniku “zloupotrebimo” da naš zvuk zumiramo jer je to sad moda. Nismo radile koncerte iz dnevnih soba, ali s obzirom na okolnosti imale smo aktivnu godinu.

WONDER STRINGS VS KORONA 

Godinu smo počele sa ozbiljnim planovima, sezona venčanja nam je bila popunjena još u februaru i htele smo da za nove mladence osvežimo repertoar aktuelnim pop hitovima. Evo jedne interesantne obrade pesme koja je “ušla u uši” svima. Numera  Bad guy u sazvučju moćnih žica zvuči još atraktivnije.

U istom duhu,u saradnji sa Balkan Wedding ekipom, uradili smo i predivni editorijal Black Swan. Odlična ideja za romantična i bajkovita venčanja sa „classy“ notom.

A onda nam je korona svima poremetila planove i obrnula život naglavačke. Ipak, neki mladi i hrabri ljudi su bili smeli i pravili su svoja intimna rok venčanja na kojima smo svirale zajedno sa našim perkusionistom Saletom.

 

Održale smo i jedan nesvakidašnji koncert u prirodi u Vili Davidović nadomak Beograda

A ONDA SE ZAVRTELO…

Ove godine su nas „voleli“ festivali a to je upravo ono što mi najviše i volimo da radimo. Mesto gde naša energija i umeće najbolje dolaze do izražaja.

Na onlajn Nušićijadi 2020 smo imale priliku da premijerno predstavimo novi autorski repertoar. Izvele smo kompoziciju Simple Story komozitora Aleksandra Gajića koja u sebi kombinuje američki kantri i srpski melos.

Usledili su i nastupi na Ada Cloud festivalu u okviru Beer Festa na kome smo svirale isključivo rok obrade. Po tome smo i poznate, zar ne?

Uživajte i u snimku sa festivala Stari grad u Novom Pazaru koji je ove 2020. godine održan onlajn

U ovoj šašavoj godini desile su se i neke za nas interesantne stvari u sviračkom smislu. Malo je poznato da smo naš rad započele sviranjem džez obrada. Nakon 20 godina rada, pozvane smo da nastupimo na džez festivalu Jazzibar u Kraljevu.

I kao šlag na tortu, usledio je fantastičan poziv- da nastupimo sa čuvenim basistom Nenadom Vasilićem i njegovim triom na otvaranju  16. Beogradskog džez festivala !

 

 

U 2021. pripremamo nešto sasvim novo ! Zato vas pozivamo da se pretplatite na naš kanal odnosno kliknete subscribe. Tako ćete biti uvek u toku sa novim snimcima, a možete i lako da se vratite na naš Youtube i uživate u muzici. Neka bar muzika bude konstata u ovom ludom vremenu. Budite uz nas !

Posetite i našu Facebook   i Instagram stranicu !