Day of the Faculty of Mining and Geology

Rudarsko-geološki fakultet je obrazovno-naučna ustanova u sastavu Univerziteta u Beogradu. Obrazuje stručnjake na osnovnim, specijalističkim, magistarskim i doktorskim studijama. Uz to obavlja inovacije znanja, stručnog obrazovanja i usavršavanja iz matičnih oblasti, kao i naučnoistraživački rad.

Rudarsko-geološki fakultet u Beogradu je jedini fakultet u našoj zemlji koji školuje inžinjere za dve različite oblasti: geologiju i rudarstvo.  Nastavni programi su već godinama usaglašeni sa programima najpoznatijih fakulteta i univerziteta slične ili iste delatnosti u svetu.

Danas je Rudarsko-geološki fakultet institucija koja ispunjava standarde savremenog visokog obrazovanja i mladim ljudima pruža mogućnost da da se uz pomoć međunarodno priznatih stručnjaka, vrsnih predavača i korišćenjem savremene opreme i literature obrazuju za različita zvanja u okviru rudarske i geološke inženjerske struke.

13.marta ove godine prigodnim programom  svečano je obeležen Dan fakulteta. U muzičkom delu programa učestvovale su članice Wonder Strings kvarteta koje su odsvirale  numere  Libertango, Rumbu, Sway, Tango Jealousy i Por Una Cabeza.

Day of the Faculty of Mining and GeologyDay of the Faculty of Mining and GeologyDay of the Faculty of Mining and Geology

Komentara (2)

  1. Rudarsko-geološki fakultet

    Imali smo veliko zadovoljstvo da proslavu Rudarsko-geološkog fakulteta, uveliča i ulepša muzika Wonder Strings-a, koja je bila očaravajuća.
    U ime svih zaposlenih i studenata našeg Fakulteta, još jednom vam se nasrdačnije zahvaljujemo što ste nam priuštili ovo divno muzičko iskustvo.

    1. aleksandra

      Hvala vama na pozivu, bili ste sjajni domacini!

Ostavi svoj komentar