Stella Artois Serbia Draught Master Finale 2016

U petak, 3 juna 2016. na Belom dvoru u Beogradu održano je veliko finale Stella Artois Draught Master turnira.

Nakon dva meseca „Stella Artois Draught Master” takmičenja, izabrana su po tri najbolja barmena iz Beograda, Šapca, Sremske Kamenice, Niša i Kragujevca, koji su demonstrirali zavidno umeće u točenju piva. Stručni žiri je u velikom finalu odabrao Milorada Vukajlovića, iz Bajine Bašte, za pobednika, dok su Marko Đurić i Slavica Stojanović osvojili drugo i treće mesto.

Pored laskave titule najboljih točilaca piva, tri prvoplasirana barmena su kao glavnu nagradu osvojili putovanje na Wimbledon, čije je zvanično pivo upravo Stella Artois.

Sa tradicijom dugom 600 godina, Stella je, već tri godine unazad, zvanično pivo jednog od najprestižnijih teniskih turnira. Put u London i nezaboravan provod “iz prvih redova”, trojici najboljih domaćih poznavalaca tehnika točenja piva omogućila je Apatinska pivara u okviru glavne nagrade za pobedu na “Stella Artois Draught Master” turniru.

U toku velikog finala, pored praćenja takmičenja u kome je učestvovalo ukupno 15 barmena iz 5 gradova Srbije, svi prisutni gosti imali su priliku da se upoznaju sa čuvenim Stella „pravilima u točenju piva”, koji garantuju potpuni ukus i kvalitet piva, kao i prefinjenost njegovog serviranja. Revijalni deo večeri, upotpunio je gudački kvartet Wonder Strings, a neki od prisutnih zvanica oprobali su se i „sa druge strane šanka”, kao točioci.

Stella Artois Draught Master Finale 2016Stella Artois Draught Master Finale 2016Stella Artois Draught Master Finale 2016

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar