Početak izgradnje Voždovih kapija na Voždovcu

VOŽDOVE KAPIJE, PRVI KONDOMINIJUM NA VOŽDOVCU
Predstavljena nova izraelska investicija u Srbiji

Svečana ceremonija u čast obeležavanja početka izgradnje prvog kondominijuma na Voždovcu, pod nazivom Voždove kapije, održana je 9. februara u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Nova izraelska investicija u stambeno-poslovni kompleks na opštini Voždovac ukupnog investicionog obima od 170 miliona evra promoviše savremen i jedinstvenan koncept života u gradu. Iza ovog projekta stoji renomirani izraelski investitor Shikun & Binui Group, vodeća kompanija u izgradnji najsavremenijih stambenih i poslovnih kompleksa širom sveta.

Kompleks se prostire na više od 70.000 kvadratnih metara i obuhvata više od 700 stambenih jedinica sa podzemnim parking prostorom, maloprodajnim prostorom u prizemlju namenjenim brojnim uslužnim delatnostima, zatvoren privatni park koji se prostire na 7.000 kvadrata sa prilagođenim sadržajima za sve starosne grupe – sigurno igralište za najmlađe, teretana na otvorenom, prostor za kućne ljubimce i jedinstveni i prvi teren u Beogradu za padel tenis.

Priliku da se upoznaju sa novim projektom kompanije Shikun & Binui Group, koji promoviše moderan koncept života, imalo je više od 500 uglednih gostiju – predstavnika Vlade Republike Srbije i grada Beograda, istaknutih domaćih i inostranih privrednika, uglednih zvanica iz poslovnog sveta kao i sveta kulture i javnog života.

Gudački kvartet Wonder Strings imao je glavnu i odgovornu muzičku ulogu, a zvanice su uživale u džezu, filmskim numerama, pop-rok zvuku ali i klasici.

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar