Latino i džez muzika za plažu

Vrućina, hladno piće, hlad… Neko je rekao plaža?

Leto u gradu VS leto u planini, na jezeru, u vikendici ili nekom tuđem gradu… 🙂 Sve opcije zvuče super, dok god se nađe vremena za odmor i uživanje.

Ako niste u onoj grupi ljudi koji zimi samo primećuju hladnoću, a leti mrze vrućinu, onda ste sigurno našli način da tropsko ludilo u Srbiji pretvorite u tropsku žurku. Bar na kratko.

Kada bi vrućina bila muzička slika, pitam se, kako bi bio predstavljen crveni meteoalarm ili više od 30 stepeni na betonu?! Koji instrumenti bi bili glavni u tom filmu?

muzika za plazu latino dzez playlista

Muzika za letnje šeme (plaža u mislima)

Evo jedne druge, malo lepše slike.

Morska uvala, ona na koju vas je prvi put odveo neko ko je primorje istražio uzduž i popreko, i fantastična šljunkovita plaža. Tu i tamo je neka stena, tek da ulazak u more učini malo komplikovanijim i izazovnijim. Plavo nebo, plavo more, voda je tako čista da u kombinaciji sa kamenčićima dobija i zelenkasti šmek.

Miris borovine, tu je i vetrić, nema gužve.   

Na pučini se promoli po koji brodić, galebovi lete visoko, a u pozadini je neka baš fina muzika.

Džez. Latino.

Ništa drugo osim tih ritmova. 

Preporučujemo vam listu naše omiljene džez i latino muzike, u slučaju nužde i kancelariju pretvara u oazu 🙂

Sve ove pesme vrlo rado slušamo ali isto tako uživamo i dok ih sviramo – većina ovih džez i latino numera nalazi se na našem repertoaru za gudački kvartet.

Imajte ovo na umu kada planirate žurku, venčanje, korporativnu proslavu ili bilo koju vrstu proslave koju želite da vaši gosti dugo, dugo pamte.

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar