Olimpijski koktel uz kvartet Wonder Strings

Na Olimpijskom koktelu priređenom u beogradskom Hotelu Hilton, predstavljeni su i svečano ispraćeni na put mladi olimpijci Srbije koji će predstvaljati našu zemlju na III Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu ovog oktobra. Gudački kvartet Wonder Strings imao je zadovoljstvo da kreira zvučnu mapu ovog svečanog događaja.

Olimpijski koktel igre mladih wonder strings koktel svirka

Olimpijski koktel je bio i prilika za okupljanje tri genracije olimpijaca, prošlosti, sadašnjosti i budućnosti našeg sporta.

Mladim olimpijcima na bini su se pridružili i posebno zadovoljstvo kod svih prisutnih izazvali, predstavnici Olimpijskog tima, odnosno osvajači medalja sa Olimpijskih igara održanih u Meksiku davne 1968. godine.

Bila je tu i Zorana Arunović, devojka koja je iskoristila prvu prilku za strelce i na Svetskom prvenstvu u Čangvonu obezbedila i prvu kvotu za našu streljačku reprezentaciju i na taj način započela građenje Tima Srbije za Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković poželeo je sreću mladima u Buenos Airesu: „Vi ste naš ponos! Činjenica da ste izborili mesto u ovom timu već govori mnogo! Dajte sve od sebe i potrudite se da napravite rezultat kojim ćete vi sami biti zadovoljni!“

kvartet wonder strings gudački olimpijski koktel

Gosti Olimpijskog komiteta bili su predstavnici državnih i sportskih institucija, predstavnici diplomatskog kora, kompanija sponzora i partnera OKS, brojni sportski radnici, kao i druge ličnosti kulturnog i javnog života.

Svirka kvarteta Wonder Strings ispunila je svečanu salu hotela Hilton zvukom najlepših numera klasične, pop-rok, latino i filmske muzike u kom su svi gosti uživali. Pažljivi izbor pesama sa repertoara za gudački kvartet bio je naš način da poželimo sreću našim mladima na predstojećim III Olimpijskim igrama mladih u Buenos Airesu.

Srećno!

Comments (0)

Have no comment.

Leave your thought