Clive Christian u parfimeriji metropoliten

Čuveni britanski brend parfema, Clive Christian, od sada je dostupan i u Srbiji. Ovaj parfem je stigao u parfimeriju Metropoliten, koja se nalazi u mirnoj i pomalo mističnoj ulici Zmaja od noćaja, na Dorćolu.

Metropoliten je prva i jedina art parfimerija u Beogradu, gde možete pronaći pažljivo odabrane parfemske niche brendove i ekskluzivnu selektivnu kozmetiku. Parfimerija, galerija i adresa na kojoj stanuju parfemi koji imaju ličnost. Umetnost kao sastavni deo parfema i parfem kao umetničko delo.

Takva je i bila promocija brenda Clive Christian, u prijatnoj atmosferi, uz zvuk gudačkog kvarteta Wonder Strings i odabrane numere koje su ušuškale razgovor a ovom concept store-u dale dodatnu prijatnost i toplinu.

Wonder Strings kvartet parfem Clive Christian Metropoliten

Brend Clive Christian je nastao 1999. godine, kada je istoimeni, čuveni dizajner nameštaja kupio Crown Perfumery, poznatu parfemsku kuću koja je nastala u Londonu. Ovo se dogodilo davne 1872. godine, tada su i dobili dozvolu da koriste kraljevski grb kraljice Viktorije kao simbol kvaliteta.

Poznati po strasti za transformisanjem očekivanog u neobično, parfemi Clive Christian su jedinstveno složeni i stručno izrađeni sa najdragocenijim i retkim sastojcima.

Parfemi su podeljeni u tri kolekcije: Originalnu, Privatnu i Plemenitu kolekciju.

Clive Christian parfremi u Metropolitenu

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar