Muzika kvarteta za korporativne događaje

Svi koji su ikada organizovali žurku iznenađenja, znaju za ovaj osećaj. Trudite se da sve posložite tako da bude zabavno najvećem broju gostiju, ali ste ipak najviše usmereni na glavnu zvezdu večeri, i dok vagate između različitih želja i mogućnosti preuzimate odgovornost da odlučite u ime svih…

Ovako bi, sigurne smo, i event timovi u agencijama i korporacijama opisali svoj posao. Puno neizvesnosti i energije da događaji budu što originalniji, kreativniji, da se gosti dobro zabave i vrate kući sa novim kontaktima i poslovnim idejama.

Muzika na korporativnim događajima uvek je zvezda večeri, bez obzira na povod i mesto.

Ne postoji osoba koja posle korpo-iventa ostane imuna na zvuk, to je komponenta koja se najviše komentariše i zbog koje se lome koplja ako ne funkcioniše kako treba.

otvaranje butika marella beograd muzika kvartet

Ako je mnogo ljudi koji se već poznaju, prejaka muzika će ih sprečiti da razgovaraju; isto važi i za one zabave na kojima se kontakti tek ostvaruju. Sofisticirana, kvalitetna muzika je a-must.

Gudački kvartet je specifična forma ansambla. Nastao je u srednjem veku i koristio se kao dvorska muzika za zabavu i plesanje. U vreme valcera na bečkom dvoru, nisu postojale električne gitare, bubnjevi, DJ-evi, svetlosni efekti – violine, viole, čela činili su osnovu ansambla – uz gudače se veselilo i plesalo. Ono što je ostalo iz tog perioda jeste da je gudački kvartet simbol elegancije.

Pomislite na muzičare sa gudačkim instrumentima, najverovatnije ćete zamisliti atmosferu u kojoj se pleše, dvor, balske haljine… možda i nešto malo dekadencije? 🙂

Elegantnost događaja i jeste prva od namera zbog koje se unajmljuje gudački kvartet. U eri buke, brzine i gomile glasnog, diskretan i sofisticirani zvuk posebno dobro zvuči. Muzika koju kvartet izvodi na korporativnim proslavama je sjajna za druženje, ćaskanje, razmenu kontakata – sve ono zbog čega se ovi događaji i organizuju. Nenametljiva je, ali prefinjena, niko neće ostati ravnodušan jer prilika da čuje živu svirku gudačkog kvarteta nije tako česta.

Wonder Strings kvartet dvorac

Repertoar koji gudački kvartet može da izvede obuhvata, naravno, klasiku, ali i ostale žanrove kao što su tango, džez, latino, evergrin, filmska muzika, a u poslednje vreme su najtraženije pop i rok obrade. Kvarteti su vrlo traženi i svaki novi kontakt sa korporativnim svetom bude obostrano produktivan – rađaju se nove ideje iz potreba klijenata.

Dinamična atmosfera i originalna žurka uz akustičnu svirku? Možemo i to – gudački kvartet Wonder Strings već dugi niz godina ima saradnju sa perkusionistom Saletom R. U ovoj formaciji kvartet zvuči kao rok bend uz koji je moguće đuskati, ludo se provesti, a opet u dobroj meri zvuka koja ne ometa druženje.

Ako tražite bend koji je nenametljiv ali ima snažan efekat, onda bi kvartet trebalo da se nađe na vašoj listi!

Gudački kvartet Wonder Strings Mančester Junajted proslava

Do sada smo svirale na više od 1000 različitih događaja od izložbi, preko konferencija (IT-jevci znaju šta je dobra muzika!), simpozijuma i kongresa (lekara, farmaceuta), otvaranja tržnih centara, fabrika, novih biznis i kompleksa za stanovanje, promocija knjiga, automobila, festivala – od Kustendorfa, Nušićijade, Beogradizacije Beograda, modnih revija, izložbi, ali i na bezbroj proslava kada su obeleženi jubileji, sjajni rezultati, božićne proslave…

Pao je čak i poneki timbilding ali i početak borbe ultimativnih fajtera MMA boraca 🙂

Voda voda klasika gudacki kvartet svecano

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar