Deset godina Foruma za odgovorno poslovanje

Wonder Strings kvartet za proslavu jubileja CSR foruma

Forum za odgovorno poslovanje (CSR forum) ovog decembra obeležio je 10 godina rada i zalaganja da se javni, privatni i civilni sektor udruže u stvaranju boljeg društva. Muzika Wonder Strings kvarteta bila je deo ove proslave.

Tokom gala večeri kojom je obeležen ovaj jubilej, pod sloganom DESET GODINA PRVI, kompanijama su uručena priznanja za doprinos razvoju društveno odgovornog poslovanja u Srbiji.

jubilej kvartet gudački wonder strings CSR forum DOP

Muzika kvarteta

Wonder Strings kvartet je nastupio u Crown Plazi i svojom sofisticiranom muzikom ušuškao razgovore učesnica CSR foruma.

Pažljivim izborom numera sa repertoara za gudački kvartet muzika je bila ne samo odlična podloga za razgovor, već i uvod u slavlje koje se nastavilo nakon formalnog dela programa.

Prvih 10 godina zalaganja za društveno odgovorno poslovanje u Srbiji

U formalnom delu programa obratili su se Majk de la Rosa, direktor misije USAID-a u Srbiji, Nj.E. Denis Kif, Ambasador Kraljevine Velike Britanije, Nj.E. Jan Lundin, Ambasador Kraljevine Švedske, Nj.E. Henk van den Dool, Ambasador Kraljevine Holandije, Bojan Stević, državni sekretar u Ministarstvu državne upravne i lokalne samouprave, potom Svetoslav Atanasov, Generalni menadžer kompanije Coca-Cola HBC Srbija i Crna gora, Predrag Mihajlović, Predsednik IO Vojvođanske banke i predstavnici brojnih partnerskih organizacija i institucija.

Proslava jubileja CSR foruma je realizovana kao deo Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira USAID. Projekat sprovodi Koalicija za dobročinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac. Koaliciju čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, SMART Kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.  Podršku događaju pružile su i kompanije CRH, Coca-Cola HBC Srbija i Crna gora, Delta holding, Societe Generale Srbija, Vip mobile i Vojvođanska banka.

Čestitamo jubilej!

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar