Top 10 pesama za venčanje u 2019.

Kako izabrati pravu pesmu za venčanje? Da li je to neka sa specijalnim značenjem? Ili samo neka lepa i popularna? Wonder Strings donosi listu top 10 najpopularnijih pesama za 2019!

Muzika na venčanju ima jednu od glavnih uloga

Mladenci veoma pažljivo biraju muziku u želji da kreiraju što lepše raspoloženje na svom venčanju. Bilo da se radi o veoma intimnim momentima kao što je sama ceremonija venčanja ili o momentu kada se završi sa formalnostima i zabava počne, muzika ima jednu od glavnih uloga, odmah iza mladenaca i kumova.

Top lista pesme venčanje 2019 wonder strings

U današnje vreme skoro pa se ne može ni zamisliti venčanje bez gudačkog kvarteta ili još neke fine kombinacije instrumenata.

Ona filmska elegancija i prefinjenost o kojoj se mašta sada je sve dostupnija, pa kamerni sastavi svojim repertoarom doprinose atmosferi i prave dobrodošlicu koja se pamti za goste.

Jedno od najčešćih dilema i prava mala slatka muka je kako izabrati baš tu jednu do dve pesme – onu koja će biti seting za izlazak mladenaca do oltara i kasniju za prvi ples. Kako izabrati pesmu koja na najbolji mogući način simbolizuje njihovu ljubav? Da li to treba da bude pesma koja ima specijalno značenje za njih? Da li je to stvar uz koju su se možda upoznali? Da li ta pesma treba da bude simbol nekog njihovog intimnog trenutka ili da ima neko šire značenje? ili pak samo treba da ima dobar ritm za ples? Treba li da bude samo lepa ili popularna melodija?

Kako izabrati pesmu za venčanje? Top lista za 2019. godinu

Razumemo da želite da dan vašeg venčanja protekne savršeno, pa smo rešile da vam pomognemo u izboru muzike za venčanje za vaš najvažniji dan. Nudimo vam listu od top 10 najpopularnijih pesama za venčanja za 2019. godinu po svetskim istraživanjima!

Bez obzira da li je izlazak mladenaca u pitanju ili prvi ples, većina ljudi njaviše vole balade. Interesantno je da listu u velikoj meri čine evergrin pesme odnosno pesme koje su već godinama popularne.

At Last – Eta James

Shallow – Lady Gaga

Let’s Stay Together – Al Green

All of Me – John Legend

When I Fall In Love

A Thousand Years – Christina Perri

Fly Me To the Moon – Frank Sinatra

Perfect – Ed Sheeran

Can’t Help Fallin in Love – Elvis Presley

Thinkin Out Loud – Ed Sheeran

Mnoge od ovih pesama imaju po nekoliko desetina miliona pregleda!

Wonder Strings sastavi prate svetske trendove 🙂 pa naravno na našem repertoaru se nalaze sve ove pesme koje su ove godine najpopularnije među mladencima.

Aleksandra Popović

Osnivač i član Wonder Strings kvarteta

Violinista u simfonijskom orkestru RTS

wonder strings pesme venčanje 2019

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar