Wonder Strings zvuk u dva nova singla Ane Stanić

Kvartet svira gudačke deonice u pesmama Ane Stanić

Ženski gudački kvartet Wonder Strings snimio je sve gudačke deonice za pesme Slepo i Bolesni pop pevačice Ane Stanić. Ove dve pesme i treća, Dužan si mi ostao, čine maxi singl Izgubljeno proleće.

Nove pesme objavljene na Youtube kanalu Ane Stanić naišle su na odlične reakcije publike, a kao dodatni specijalitet za medije i fanove priređen je i VIP koncert na Dorćol Platzu.

VIP koncert na Dorćol Platzu

Ana je u Dorćol Platzu medijima, kolegama, ljubiteljima njene muzike uživo u pratnji benda Electric Funks, Wonder Strings kvarteta i uz DJ podršku producenta Mete izvela nove pesme, i na oduševljenje mnogobrojnih prisutnih otpevala i neke stare hitove.

Wonder Strings kvartet novo Ana Stanić Slepo Bolesni vip koncert dorćol platz beograd

Naziv kao kontrast onoga što se od proleća očekuje i onoga što ove pesme nose kao osnovno raspoloženje. Od slepe ljubavi za koju se do kraja borimo, preko nemogućnosti da se napusti ljubav do te mere da oboje postajete bolesni, do konačnog napuštanja ljubavi jer je neko ostao dužan i nema povratka. Osim mene koja sam kompletan autor, saradnici su mladi producent i aranžer Meta na dve pesme i Vukašin Marković kao aranžer na trećoj – izjavila je Ana Stanić za Naxi radio.

Wonder Strings kvartet je sa Anom Stanić na sceni i ostalim muzičarima, priredio nezaboravni koncert za mnogobrojne Anine prijatelji među kojima su se našli i Danijela i Stefan Buzurović, Nina Badrić, Marija Tarlać, Boško Jakovljević, Kal, Zoe Kida, Branko Rosić, Tamara Paunović, Radmila Hrustanović...

 

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar