Pop muzika za venčanje iz snova

Plejlista sa pop hitovima za venčanje iz snova

Znamo se već sto godina, išli smo u istu srednju i pravi smo primer onoga što se zove „ljubav na prvi pogled“. Sećam se vrlo jasno – ušla sam u učionicu, ne poznajući nikog u razredu, a on je stajao po strani i energije su se samo srele. Bio je lep septembarski dan, jedan od onih koje je prava šteta provesti unutra, treperio je vazduh a kroz otvorene prozore čuo se ritam pese Kiss From a Rose. Nikad neću zaboraviti taj trenutak kada smo se ugledali… Otada smo nerazdvojni.

Završili smo čak i isti faks, a sada smo oboje u IT sektoru i čekaju nas poslovi u inostranstvu. Rešili smo da se venčamo pre nego što odemo, da nam sva ta birokratija bude jednostavnija.

Milenijalsi 3x istražuju, jednom seku

Mi smo pravi milenijalsi. Volimo lepotu i jednostavnost. Ne preispitujemo razloge previše, zanimaju nas nove tehnologije i brzina kojom se svet kreće. Preferiramo Instagram umesto dosadnih trabunjanja na FB, volimo putovanja. Rok i pank nas ne zanimaju previše, ne volimo taj bunt već pop muziku, lepe i lagane stvari. Volimo pesme koje pevaju o jednostavnim stvarima iz života. O lepoti, ljubavi, poljupcima, zvezdama.

Puno vremena sam posvetila detaljnoj pretrazi i odlučivanju oko muzike za venčanje. Proguglala sam internet do kraja.

Istražila gomilu linkova, preslušala pesme na Youtube-u, konsultovala koleginice koje su sveže. Rodila se ideja da gudački kvartet svira na koktelu prilikom okupljanja gostiju. Originalno, slatko, kao na filmu. Međutim, puno sam razmišljala o repertoaru, da li će možda elegantna klasika biti dosadna ostalima… Ali devojke iz Wonder Strings kvarteta su me oduševile kada su mi preko Instagrama porukom odgovorile da imaju nekoliko stotina pesama iz različitih žanrova i da je skroz kul da sama kreiram plejlistu, a one će mi pomoći u tome.

Kreirali smo našu pop plejlistu

Objasnila sam im da je pravac u kome želim da se krećem isključivo popularna muzika i evo šta će se obavezno naći na našoj pop plejslisti za venčanje iz snova!

Krećemo sa starijim pop hitovima, kao što su Love me Tender Can’t Help Falling in Love, onda prelazimo na I say a Little Prayer, I Will Survive, Isn’t She Lovely.

Pa kako da preskočimo Majkl Džeksona, Sting, Madonu?

Znaju da sviraju skoro sve moje omiljene pesme! Smooth Criminal, Billi Jean, Like a Prayer, Material Girl...

Devojke iz kvarteta mi kažu da je na venčanjima hit i pesma Kiss Me, iz filma She’s All That. Ok, ide i ona na listu.

Predlažu u poslednje vreme i veoma traženu stvar Lady Gaga Shallow! Može.

U sledećem bloku biće i Avicci Wake Me UpCounting Stars, Happy Royals.

Ooobavezno idu i najnoviji hitovi Rockabye i Havana (unana)!

Zatim sledi mega-hit New Rules, uzgred, da li ste primetili kako je Dua Lipa postavila nova pravila za dečka koji je imao običaj da je „cimne“ kad god poželi. Bravo, tako se to radi!

Ed Sheeran i Shape of You, a kad smo već kod njega, sviraće sigurno i Thinking Out Loud i Perfect!

Dve naše posebne pesme

Za izlazak mladenaca pred oltar predlažile su nam pesmu Let’s Stick Together, koja nosi lepu poruku da treba da se držimo zajedno, a unutar sebe ima ukomponovan Pahelbelov Kanon kao odličnu foru. Dopada mi se ta simbolika skroz! Nešto staro, nešto novo, nešto plavo… šta beše još 🙂

I dolazi glavna stvar, prvi ples! Tu ćemo u zvanični zajednički život zaplesati uz ritam pesme Kiss From a Rose, sa njom je sve nekako i počelo.

Preporučujemo Wonder Strings kvartet svima kojima je važno da prilikom planiranja venčanja bar izbor muzike ne bude noćna mora.

One su:

Profesionalne

Imaju više od 300 pesama na repertoaru!

Možete kreirati svoju plejlistu

Bajkovito zvuče

Elegantno izgledaju

Za početak naše najluđe žurke, ovo je bilo i više nego dovoljno! Hvala vam Wonder Strings!

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar