Wonder Strings kvartet na otvaranju modne izložbe Roksande Ilinčić

Muzika za “Poeziju boja”

Čuvena srpska dizajnerka Roksanda Ilinčić priredila je modnu izložbu “Poezija boja” (The Poetry of Colour) u izložbenom prostoru kompanije “Belgrade Waterfront”. Wonder Strings kvartet svirao je na ekskluzivnom predstavljanju izložbe.

Wonder Strings kvartet Roksanda Ilinčić Belgrade Waterfront

Saradnja Roksande Ilinčić i Fondacije Novak Đoković

Otvaranje izložbe obeležio je i početak saradnje Roksande Ilinčić i Fondacije Novak Đoković pružanjem podrške dizajnerke projektu “Školice života”.

U okviru ovog projekta, Fondacija gradi i renovira predškolske ustanove u ekonomski manje razvijenim oblastima, kako bi deca koja žive u ovim okruženjima imala što bolje mogućnosti da se razviju u samouverene, sigurne i uspešne pojedince.

“Beograd je mesto koji je inspirisao mnoge moje kolekcije i posebno moju ljubav prema bojama. Izložba “The Poetry of Colour” predstavlja moj lični izbor modela, predstavljenih u okviru jedinstvene instalacije koju sam osmislila specijalno za ovu priliku i kao podršku Fondaciji Novak Đoković. Želela sam da istražim ogromne mogućnosti ove impresivne istorijske građevine u kojoj predstavljamo izložbu, ukrašenu cvećem koje me podseća na Srbiju” – kazala je Roksanda Ilinčić za Blic.

Wonder Strings poezija boja roksanda  ilinčić belgrade waterfront

Drago nam je da su note Wonder Strings kvarteta bile muzička poezija i izbor za ovaj eksluzivni događaj sa VIP zvanicama!

Za novi stajling muzičarki kvarteta pobrinuo se Dejan Iglendža. Veliko hvala na fotografijama Alexu Dmitrović.