Promocija Kempinski hotela uz Wonder Strings kvartet

Luksuzni Kempinski hoteli, koji posluju u okviru kompanije MK Group, predstavili su domaćoj javnosti svoju jedinstvenu ponudu u beogradskom restoranu Sava Nova. Wonder Strings kvartet bio je deo ove promocije, uz pojačanje na perkusijama.

Kempinski Savanova Foto E Nalbantjan Wonder Strings

Dva Kempinski hotela – Kempinski Palace Portorož (Slovenija), Kempinski Hotel Adriatic u Savudriji (Hrvatska) i Skiper Resort Umag (Hrvatska) predstavljeni su u punom sjaju domaćoj javnosti i predstavnicima medija.

Oba Kempinski hotela, dostojna ove najstarije evropske hotelske grupacije, koja je u svetskim okvirima sinonim za luksuz, sa pravom nose ime “ biseri Jadrana”.

Ljudima iz Srbije, svakako je poznatiji hotel Kempinski u Portorožu, smešten na ekskluzivnoj lokaciji u zaštićenom uređenom parku u srcu Portoroža. “Kempinski Palace” ima pet zvezdica, deo je hotelske divizije MK Group od 2015. godine, poseduje jedinstvenu Kristalnu dvoranu gde je svaki događaj raj za čula.

Sa druge strane strane Istre u Hrvatskoj, smešten je Kempinski Hotel Adriatic koji nudi nešto drugačiji hedonistički doživljaj sa najlepšom plažom i najvećim spa i wellness centrom u ovom delu Jadrana.

Gosti su uživali u prikazanim sadržajima, ali i malom hedonističkom raju koji je uz vrhunsku ponudu hrane i pića, u restoranu Sava Nova, priredio Wonder Strings kvartet i perkusionista Aleksandar Radulović na kahonu.