Wonder Strings svirka na svečanoj proslavi 5 godina televizije N1

Televizija N1 svečano obeležila pet godina rada

Proslavi rođenadana televizije u hotelu Meriot u Beogradu prisustvovale su brojne zvanice iz sveta politike, kulture, medija, biznisa, kao i predstavnici civilnog društva. U tih pet godina, reporteri televizije N1 pratili su sve važne događaje u zemlji, regionu i svetu, izveštavajući nepristrasno, objektivno i tačno kroz informativni program.

Wonder Strings kvartet, uz pojačanje na perkusijama, bio je akustučni rok bend i muzički izbor za ovu važnu rođendansku proslavu.

Čelni ljudi televizije i United medije obećali su da će N1 nastaviti da radi istim žarom, i ponovili da se televizija tokom svog rada suočavala i suočava sa brojnim napadima i preprekama.

“Ja verujem da smo napravili dva veoma kredibilna medija, televiziju i veb sajt, da smo postali prvi izbor vesti naših gledalaca što je veoma važno, da smo napravili tu ekstremno važnu vezu između nas i našeg auditorijuma, da nam naši gledaoci veruju jer naša osnovna deviza to znaju svi koji dođu u N1 je nije važno da budemo prvi važno je da budemo tačni i precizni”, rekao je programski direktor N1 Jugoslav Ćosić.

“Već prve godine zauzeli smo veoma visoko mesto po gledanosti u svim zemljama regije gde se N1 emituje. To su prepoznali naši poslovni partneri kao što su veliki kablovski operateri širom regije koji su uvrstili N1 televiziju na svoje platforme, tako da smo mi, moram priznati, sada prisutni u četiri miliona domaćinstava širom naše regije”, kaže generalna i izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić.

 

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar