Top lista za venčanja 2020 – najlepše pesme

Sezona venčanja 2020 samo što nije počela, osluškujemo joj korake i već čujemo da se približava. Čekamo da se završi uskršnji post i prođe Uskrs, pa da krenemo „punom parom“.

Dok su neki spavali zimski san, mi smo vredno radile i potpuno smo spremne za sve ono što nas čeka od proleća. To znači da smo uneli neke novine. O tome ćete čitati dodatno, a sada, ono što je za nas muzičare najvažnije – repertoar!

 

Šta je to novo u ponudi Wonder Strings tima što je spremno za sezonu venčanja 2020?

Dugačku listu pesama koje obično sviramo na venčanjima smo dopunile novim svetskim, radijskim hitovima kao i nekim starim pesmama koje su evergrin. Ostale smo verne i svom rok fazonu, pa smo i za ljubitelje tog zvuka pripremile neke nove obrade.

Predstavljamo vam top 10 pesama za venčanja 2020, po našem izboru. Verujemo da ova lista može da bude dobar izbor i za bilo koju drugu priliku 🙂

  1. Bad Guy Billie Eilish

Verujemo  da su mnoge mlade mučile muku sa svojim izabranicima pre nego su rešili da stanu na „ludi kamen“. Uglavnom, nije lako odreći se slobode i teško je oprostiti se od momačkog načina života. Zato smo sa zadovoljstvom uvrstile na repertoar pesmu „Bad Guy“ mlade pevačice Bili Ejliš, koja je sa svojih 18 već osvojila 5 Gremija.

Da li  se „loš momak“ pretvorio u dobrog muža, hm, pričaće nam mlade kroz koju godinu.

 

  1. Thinking Out Loud Ed Sheeran

Apsolutni must have na repertoaru je Ed Širan! Ovaj mladić je već sa 30 godina postao milioner i kako koju pesmu plasira ona postaje hit. Iako su nastale pre par godina, njegove pesme su obavezne na venčanjima i ove godine – pored ove, tu su i Shape of You, Photographer, Perfect.

 

  1. Perfect Ed Sheeran

Kada smo već kod Edovih miliona, znate li da se ovaj popularni pevač našao se na prvom mestu Bilbordove top liste sa najplaćenijom turnejom u 2019? Za 54 nastupa zaradio je 223 miliona dolara. Pa, savršeno, baš kao i naziv pesme koju svi vole.

 

  1. Dance Monkey Tones and I

Ova pesma ima više od 750 miliona pregleda na Youtube-u, pa ako vam se po nazivu učini nepoznatom, kada kliknete play sve će vam biti jasno. Odličan izbor za đusku!

 

  1. Senorita Shawn Mendes

Još jedan aktuelan pevač mlađe generacije je Kanađanin Šon Mendes koji takođe niže hitove. Gitaru je naučio da svira uz pomoć onlajn tutorijala, a slavu je zadobio postujući obradu pesme Džastina Bibera na aplikaciji Vine. Pesma Senjorita, duet sa Kamilom Kabeljo – čiji hit Havana takođe često sviramo, postao je ultimativni hit.

 

  1. If I Can’t Have You Shawn Mendes

Šon zna da peva i sam. Mi jako volimo ovaj njegov dance hit iz 2019, ima zarazan ritam i „vuče“ na đuskanje.

 

  1. Only You Yazoo

Vi ste gudački kvartet? A je l imate pevačicu? Ova pitanja često čujemo.

Novina kod nas je da za posebne prilike, poput izlaska mladenaca pred oltar ili za prvi ples; postoji mogučnost da se pesma aranžira za glas uz pratnju kvarteta.

 

  1. Shallow Lady Gaga

Pesma Shallow je iz filma „A Star Is Born“ koju su otpevali Lejdi Gaga i neodoljivi Bredli Kuper. Ova balada sa kraja 2018, prošle godine je bila apsolutno obavezna na repertoaru za venčanja, ali i ove godine nije ništa manje aktuelna.

 

  1. Thousand Years Christina Perri

„I have died everyday, waiting for you

Darling, don’t be afraid, I have loved you for a thousand years

I’ll love you for a thousand more“

Ima li bolje preporuke za ovu pesmu od samog refrena?

 

  1. Da li znaš da te volim Dado Topić

Ne samo za ovu godinu, nego za svaku, ovaj ex YU hit u našoj obradi predlažemo kao vanvremensku rok baladu uz koju svi uživaju.

 

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar