Carnex company celebrate World Music Day on Kalemegdan Fortress

Povodom obeležavanja Svetskog dana muzike i početka najtoplijeg godišnjeg doba, kompanija Carnex iznenadila je sve posetioce Kalemegdana i omogućila im da uživaju u koncertu gudačkog kvarteta Wonder Strings . Pod sloganom I uvek smo zajedno, omiljene i generacijama poznate Carnex paštete bile su nezaobilazan detalj ovog događaja podsećajući na uživanje i deljenje zajedničkih trenutaka sa porodicom i prijateljima.

„Ovaj događaj organizovali smo u želji da na originalan način obeležimo prvi dan leta i Svetski dan muzike. Akcijom smo hteli da pokažemo da porodicu, pored svog pravog značenja, mogu činiti i prijatelji i drage osobe okupljene u prirodi, na koncertu, svuda gde se osećamo kao među svojima. Drago nam je da su, nakon nedavno organizovanog iznenađenja za studente, Carnex paštete ovog puta potrošače i posetioce Kalemegdana podstakle na druženje i dobar provod uz zabavu i numere poznatog gudačkog kvarteta“, izjavila je Tijana Katalinić, brend menažer kompanije Carnex.

Pored uživanja u muzici grupe Wonder Strings Quartet, svi prisutni su tokom događaja imali priliku da učestvuju u fotografisanju na pozadini omiljene letnje destinacije, a za uspomenu su dobili svoju originalnu fotografiju i promotivne poklone.
World Music Day 2016 on Kalemegdan FortressWorld Music Day 2016 on Kalemegdan FortressWorld Music Day 2016 on Kalemegdan Fortress