Marella Max Mara Belgrade Store Opening

Marella je stigla u Beograd! Svi se pitaju ko je ona, a modni znalci objašnjavaju da je reč o italijanskom luksuznom brendu, prenosi 42magazin. Marella pripada Max Mara Grupaciji, a prva prodavnica otvorena je u tržnom centru Fontana u Bulevaru kralja Aleksandra.

Italijanski modni brend MARELLA u svojoj ponudi ima glamuroznu odeću, obuću i aksesoare i namenjen je savremenoj ženi, koja je moderna, dinamična i samosvesna u svakoj prilici.

Otvaranju prve prodavnice prisustvovali su brojni ljubitelji mode koji su ulepšali veče svojim otmenim stilom, elegancijom i harizmom. Mi smo bile zadužene za muzičku sliku večeri, a izborom romantičnih i svečanih pesama iz Wonder Strings repertoara za gudački kvartet, ovaj događaj je dobio poseban šmek.

otvaranje butika marella beograd muzika kvartet

Kombinujući najnovije svetske trendove i prepoznatljiv italijanski šmek, uz vrhunske materijale i kvalitet izrade, MARELLA kolekcije nude veliki izbor kaputa, jakni, bluza, haljina, obuće, tašni i aksesoara. Pravi je izbor za žene sa sofisticiranim osećajem za modu.

Prepoznajući brzo i dinamično vreme u kome živimo, brend MARELLA kreira kolekcije koje su pogodne 24/7 – mogu da se nose preko dana, ali su odlične i za veče. Savremena žena, koja radi, putuje i ima mnogo obaveza, u MARELLA kolekcijama uvek može da pronađe idealnu kombinaciju pogodnu za posao, avanturu ili večernji izlazak. Svi proizvodi rađeni su od visoko kvalitetnih materijala i po poslednjim modnim trendovima, sa posebnim akcentom na detaljima koji svaku kolekciju čine jedinstvenom.

Hvala organizatorima na prilici da svečani dolazak brenda Marella učinimo još elegantnijim, a vas dame pozivamo da obavezno posetite prodavnicu i izaberete prave komade za sebe!

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar