Kako izabrati pravu muziku za venčanje

Kada dođe do organizacije venčanja, postoje dve varijante – prva u kojoj sve ide po planu i onako kako ste zamislili i druga, gde pakao organizacije kulminira polako ali sigurno.

Ko će gde sedeti? Da li su bitniji gosti koji su smešteni levo ili desno od mladenačkog stola? Kako uklopiti želje sa različitih strana oko dekoracije? Kako organizovati originalno opštinsko venčanje?… aaa, znate o čemu pričamo?

Spisak dilema je dugačak, ali ne mora nužno da zadaje glavobolju.

Koju muziku izabrati za venčanje?

Naše iskustvo kaže da su najlepša ona venčanja gde su mladenci zadovoljni i opušteni. To je jedini fokus koji treba da imate.

Verovatno najvažniji trenutak na venčanju jeste onaj u kom vas svi gosti ugledaju po prvi put.

U svečanim ste toaletama, najlepšem izdanju, zaljubljeno se smeškate i očekujete trenutak za veliko “DA”. 

muzika venčanje gudački kvartet vencanje

Muzika ovde ima veću ulogu nego što je možda jasno na prvu loptu, jer ona prati vaše korake i kao u filmu najavljuje neko dešavanje. Onda sledi muzika za prvi ples, muzika za đuskanje, muzika za “uz klopu”… neko je rekao torta? 🙂

Biće izazovno uklopiti različite ukuse i organizovati svirku u kojoj će svi uživati, ali dobra stvar je da možete da kombinujete više različitih muzika!

Kvartet najavljuje izlazak mladenaca

Prvi fokus treba da vam bude izbor numere koja će biti svim gostima u ušima i srcu dok kao mladenci ulazite u prostor, a mi smo napravile listu originalnih predloga pesama za izlazak mladenaca koja može da vam posluži u planiranju. 

Besame Mucho, Here Comes The Bride, Here Comes The Sun, Dart Vejderova tema iz Star Wars-a…

Što da ne?

Možemo da odsviramo skoro sve što zamislite!

Prvi ples uz gudački kvartet

Dok ste u dobrom raspoloženju odlučite se i oko numere za prvi ples! Birajte između klasično dobrih ritmova kao što su tango ili valcer, romantičnog ili alternatvinog zvuka, pop-rok hitova.

Na našem repertoaru nalazi se nekoliko desetina pesama koje mogu da budu odličan izbor, a mi smo kreirale i listu naših favorita za prvi ples.

Kompromisi su neophodni i sigurno ćete u nekim aktivnostima poslušati savete i želje svekrve ili možda tasta. Ipak, postoji trenutak kada je važno da imate apsolutni standard – a to je muzika koja kreira atmosferu na samom početku veselja.

To je onaj trenutak kada se sve menja, ljubavna veza dobija svoj formalni oblik i nestrpljenje raste. Tada je jako važno da muzika zagreva atmosferu, ali fino i lagano.

Elegantno venčanje uz kvartet

Mladenci sve češće odlučuju da angažuju gudački kvartet, jer je ova muzika u isto vreme elegantna ali i neobična, originalna. Kvartet celom događaju daje notu posebnog i svečanog čina.

Oni koji misle da gudački kvartet svira samo klasiku i da će biti kao na nekom dosadno koncertu – grdno se varaju.

Naš Wonder Strings gudački kvartet na svom repertoaru ima sve, od Baha do sevdaha, a posebno dragi su nam ex yu pop-rok ritmovi, zbog CD-a Wonder YU Rock! koji smo nedavno izdale.

kvartet wonder strings venčanje vencanje

Našu radost u 98% slučajeva dele i gosti na venčanju! Svi se vesele kada čuju ove poznate hitove u aranžmanima za kvartet.

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar