Svečana premijera Arteona, nove zvezde Volkswagena

Domaćoj publici je sinoć u Beogradu predstavljena nova Volkswagen zvezda na nesvakidašnjoj umetničkoj izložbi, a ne uobičajenoj promociji, baš kao što ni Arteon nije običan automobil koji ide utabanim stazama, već smelim putem napretka.

Simbolika je bila jasna. Ništa manje i ništa više, do čiste umetnosti, novi Arteon je predstavljen i izložen kao inovativni artefakt, u kategoriji nestvarnog i nemogućeg. Jasno se video smeli iskorak ka luksuznoj premijum klasi.

Odbacujući konzervativnost, Arteon se našao u zagrljaju umetnosti i inovacije.

Muzika kvarteta Volkswagen Arteon

U okviru kampanje “Autoportret budućnosti”  čija je tema susret nadolazećih tehnologija i umetosti, pet talentovanih fotografa imalo je tu slobodu da jedan dan prožive sa Arteonom, spoznaju ga i učine besmrtnim kroz svoj objektive. Ovo je ujedno i sjajan primer davanja iskrene podrške Volkswagena umetnosti i prostora stvaraocima, da kroz kultni brend iskažu svoj talenat. Upravo ti doživljaji postaju njegov vizuelni identitet.

Arteon se uklopio jednako dobro u najrazličitijim okruženjima. Od omiljenog mesta ljubitelja adrenalina – glinare, senovitih kutaka koji podsećaju na njujorški Bronks, do sanjivog dorćolskog Starog Mlina. Arteon je svuda ostajao svoj i upečatljiv, bez obzira na okolnosti i okruženja. 

Autentične fotografije bile su predivan šlagvort za glavni trenutak, u kojem je direktor marke Volkswagen za Srbiju i Crnu Goru, gospodin Milan Lazić, otkrio zvezdu večeri, pretvorivši celokupan izložbeni prostor u galeriju.

Muzika gudačkog kvarteta Wonder Strings, izborom pokretnih melodija sa bogatog repertoara, dodala je događaju posebnu notu jedinstvenog, nesvakidašnjeg i uzbudljivog.

gudački kvartet volkswagen wonder strings promocija automobila arteon

Mnogobrojni ugledni gosti i poslovni partneri, uključujući i našu poznatu atletičarku Ivanu Španović, uživali su u našoj muzici i premijernom predstavljanju Arteona, učestvujući u nečemu jedinstvenom.

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar