Avgustovski koncerti na beogradskom Dorćol Platzu i u Bačkoj Palanci

Dva koncerta Wonder Strings kvarteta

Kvartet Wonder Strings, zajedno sa perkusionistom Aleksandrom Radulovićem, najavljuje dva koncerta u avgustu – prvi u Bačkoj Palanci, u petak 17. avgusta, a drugi dan kasnije, na beogradskom Dorćol Platzu.

gudački kvartet wonder strings 2018

Bačka Palanka, 17. avgust

Nastup u Bačkoj Palanci biće u okviru “Blues & Jazz & Rock” vikenda koji organizuje Kulturni centar Bačka Palanka, i to u dvorištu Tehničke škole “9 maj”.

Ovo će biti prvi put da se kvartet uživo predstavlja publici na lokalu, a pored Wondersica nastupiće i drugi bendovi, između kojih i Zemlja Gruva.

Dorćol Platz, 18. avgust

Koncert pod nazivom Čuda su moguća najavljen je kao deo slobodne Nušićijade, koju organizuju prognani Nušićevci. Udruženje građana KudeS kao organizator događaja najavljuje jedno sasvim posebno, intimnije, novo a poznato izdanje Nušićijade. Na Dorćol Platzu, umetničkom kutku čija su vrata otvorena čak i za sumnjiva lica naći će se i dobro poznata lica i sva ključna mesta našeg festivala – i scena, i ulica i kafana.

Wonder Strings kvartet održao je dva koncerta na Nušićijadi 2017. godine. Jutarnji sunčani koncert kvarteta, za najneobičnije buđenje u godini, obuhvatio je numere iz poznatih filmova, latino ritmove, evergrin hitove i kompozicije klasične muzike.

Koncert u večernjim satima bio je mešavina stilova i različitih numera sa našeg repertoara za gudački kvartet, ali smo svi najviše uživali u ritmovima ex YU pop-rok hitova.

wonder strings nušićijada ivanjica nastup koncert kvartet