Infostud proslavio punoletstvo

Kvartet Wonder Strings na rođendanskoj žurci Infostuda

Infostud, jedna od najvećih internet kompanija u našoj zemlji, proslavila je ovog decembra 18 godina rada. Nakon proslave punoletstva u Subotici, matičnom gradu kompanije, slavlje je nastavljeno i u Beogradu, gde je nastupio kvartet Wonder Strings.

Infostud od kruga prijatelja do velike porodice

Od 2000. godine i nastanka sajta Infostud.com, pokrenutog u krugu prijatelja, ova kompanija se razvijala i narasla od čak 9 različitih sajtova u oblasti zapošljavanja, automobilizma, obrazovanja, osiguranja i nekretnina.

Od nekoliko zaposlenih, velika „Infostudova“ porodica sada ima 180 članova, što u Subotici, što u Beogradu. U Infostudu ponosno ističu da su “rođeni Subotičani” i da je i dan danas srce kompanije, kao i najveći deo njihovog biznisa ostao u gradu na severu Bačke.

Po rečima osnivača, priča „Infostuda“ nije samo biznis priča, iako je biznis, naravno, važan. Kako ističu ne bi ga bilo da nije bilo ljudi, i zato je to priča o 18 godina života onih koji su svoje snove i planove ostvarivali u ovoj kompaniji.

Muzika kvarteta zagrevanje za punoletstvo

Na splavu Play u Beogradu, uz prijatelje, saradnike, sadašnje i bivše Infostudovce celo veče bilo je posvećeno proslavi 18. rođendana.

Wonder Strings je akustičnom svirkom naštelovao atmosferu na splavu, svirajući na početku jubileja, dok su se gosti okupljali. Kasnije je mesto na bini bilo prepušteno bendu uz koju je nastavljena proslava punoletstva.

jubilej 18 godina firme kompanije wonder strings kvartet infostud subotica

Čestitamo jubilej!

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar