Kako da organizujete alternativno venčanje

Ne tako često, ali dešava se da mladanci nisu baš previše raspoloženi za svadbeno slavlje i da im je muzički i životni ukus alternativan. To su oni ljudi koji prevrću očima kada im pomenete tradicionalno venčanje i par stotina svatova, standardna romantika i svadbe iz snova ih ne interesuju. Ako znate nekoga koga podilazi jeza kada im se spomenu karneri, čipka, raskošne toalete, venčanice… možete da zamislite koliko im je teško da pronađu bend za venčanje koje nije mejnstrim.

Muzičari koji čine Wonder Strings kvartet različite su po senzibilitetu, godinama, muzičkom ukus i nekako nam je prirodno došlo to da na repertoaru imamo “od Baha do sevdaha”:)  Zato mladenci koji slušaju alternativne muzičke pravce mogu da na našem repertoaru pronađu i muziku po njihovoj volji – new wave, punk, dark

Do sada smo imale priliku da budemo tajni sastojak na nekoliko alternativnih venčanja i uspele smo da mladencima koji nemaju mejnstrim ukus ulepšamo taj poseban dan. Tražili su da na plejlisti budu pesme kao što su The Cure – Just Like Heaven, Depeche Mode – Personal Jesus, Style Council – Shout to the Top, The Smiths – There Is a Light That Never Goes Out, U2 – With or Without You… a mi smo uživale izvodeći ovaj repertoar u aranžmanu za gudački kvartet.

Za prvi svadbeni ples trazili su sjajnu “Love you till the end of the world” Nika Kejva.

Na jednom od venčanja mlada je bila u venčanici od recikliranog materijala, a mladozenja u martinkama. Ako čitate ovaj tekst, znajte da nam je na vašem venčanju bio strava provod! 🙂

Evo i mesta gde možete da detaljnije istražujete i pronađete pesme koje će vašem venčanju biti odličan setap. Ako na našem repertoaru za gudački kvartet ne nalazite baš onu vašu važnu pesmu, pišite nam, možda ćemo moći da uz neku magiju odsviramo i te note.

Komentara (0)

Nema komentara.

Ostavi svoj komentar